Logo

- Stings And Kisses -

Orion Tattoo's

- Orion -

Realism, Micro-realism or Linework? Not a problem.

Michel Tattoo's

- Michel -

More into Oldschool? Check out Michel's work.

Jeroen Doorn Tattoo's

- Jeroen -

Script, Chicano or Freehand? Check this out!

Tattoo Zundert

Tattoo Zundert

Plan your tattoo!

Plan your own appointment to discuss your Tattoo in our shop in Zundert.

Kris Domen
Kris Domen
23. Juni, 2022.
Net een tattoo in m'n nek laten zetten door orion en echt super. Heel vriendelijke mensen en een super service. Echt een aanrader.
Heidi Hereijgers
Heidi Hereijgers
24. Maart, 2022.
Hele mooie tatoo gezet
Brit R
Brit R
19. Maart, 2022.
Zoals altijd weer geweldig! Relaxed en alles op het tempo wat voor jou goed gaat. Absoluut een aanrader, of je nou voor een kleine, grote, eerste of tiende tattoo gaat
Erwin Konings
Erwin Konings
16. Maart, 2022.
Een super mooie shop met zeer ervaren tattooartist. Heel gezellig ga zeker terug .een echte aanrader
Sjm Lambregts
Sjm Lambregts
19. Februari, 2022.
Heel erg tevreden over mijn tattoo,echt vakwerk!! Ze nemen ook echt de tijd om een mooi ontwerp te maken,en dus ook een super mooie tattoo!! Ik ga zeker terug,hele vriendelijke en fijne jongens Orion en Jimmy. Mooie,nette zaak met goed personeel,echt een aanrader!!
sandra koolen
sandra koolen
9. Februari, 2022.
Orion is echt een tattoo artiest met verstand van zaken en ook al was ik heel erg bang dat mijn vraag niet ging lukken vanwege slechte ervaring bij andere shop. Toch heeft Orion laten zien dat hij echt goed is in zijn werk en is hij als persoon ook zeer rustgevend. Dus als je een eerste tattoo wilt, raad ik je ook echt aan om naar Sting and Kisses te gaan. Je krijgt goede uitleg over de nazorg en ze geven je goede nazorgspullen mee. Ik werd na 2 dagen zelfs gebeld door Jim met de vraag of alles goed met me ging, omdat ik zo grote lap had laten zetten. Dit is echt om je klant geven en kunnen menigte shops een voorbeeld aan nemen. Ben superblij met de uitkomst van me tattoo en ze zullen mij zeker vaker zien. De mannen zijn heel vriendelijk en denken goed met je mee.
Sandra Besamusca
Sandra Besamusca
4. Februari, 2022.
Super mooie en nette tattoo shop en een hele goede tatoeëerder .ben zeer blij met mij tattoo.zeer aan te bevelen als je een tattoo wilt.
Meindert Vergouwen
Meindert Vergouwen
29. Januari, 2022.
Fijne gezellige tattooshop met ervaren tattoeerders. Zeker van plan om nog eens terug te komen!

More than Tattoo's

A Tattoo often means more than just an image. It can be a story or a feeling. We aim to spend extra time to explore this story, so we can deliver a custom piece of art for you. We offer warranty and free aftercare to ensure the highest quality.

Contact

Socials:

+316 38393500

en_US